Велики труд донео резултат за Крчедин! Сад развијати и туристички потенцијал свих осталих насељених места инђијске општине

Крчедин, 12. мај 2023 – Дубоко сам уверен да ће много породица у Крчедину бити у прилици да осети добробит и финансијску корист од великог и важног пројекта, и да ће летови  балоном изнад Крчединске аде много значити за туристичку понуду Крчедина  – оценио је Владимир Галушка, одборник Групе грађана “Инђија и ти”.

– Мислим да нема човека који може да оспори то да је уложен заиста велики труд и рад за туристичку промоцију Крчедина, а, као што видимо, резултати нису изостали – истакао је Галушка.

– Сада треба да се изборимо да једнаку туристичку шансу добију и сва остала насеља у инђијској општини – поручује одборник Групе грађана “Инђија и ти”.

– Размислите само какву туристичку шансу имају Стари и Нови Сланкамен. Или Чортановци са својом чувеном плажом. Мислим да ћемо се сложити око тога да они заиста имају потенцијал. Исто тако, ни остала насељена места не смеју заостајати. Марадик, Бешка, Љуково, Нови  Карловци, Јарковци, Сланкаменачки  Виногради, па и сама Инђија. Сви морају имати овакву шансу. Сви то заслужују – поручио је Владимир Галушка.

Scroll to Top