Стојшић: Наставља се изградња бешчанске спортске хале

Бешка, 2. новембар 2023 – Радови на изградњи спортске хале у Бешки биће настављени, како су и најављивали одборници Групе грађана „Инђија и ти“ у локалном парламенту. Јавна набавка за избор даљег извођача радова на хали је завршена, после истека рока жалбе, у наредном периоду биће потписан уговор и настављене активности на овом спортском објекту.

– Врхунски резултати бешчанских спортиста заслужују адекватне услове за рад. Спортски клубови који све више регрутују децу и младе у своје редове морају имати достојне услове за тренинге и утакмице – истакао је Душан Стојшић, одборник Групе грађана „Инђија и ти“, и додао да бешчанска спортска хала неће бити намењена само спортистима из Бешке, него и из околних села.

– Посебну погодност имаће и ученици Основне школе „Браћа Груловић“ која се налази непосредно уз спортску халу, што ће бити велики допринос побољшању квалитета наставе физичког васпитања, као и дечијих слободних активности. А у њој ће бити одржаване и културно-уметничке манифестације – истакао је Стојшић.

Подсетимо, на локацији која се налази у Југ Богдановој улици, у близини сеоске школе „Браћа Груловић“, изливени су темељи и завршена прва фаза радова на изградњи спортске хале у највећој инђијској месној заједници.

Биће то модерна спортска хала са око 500 места за седење, а очекује се да објекат буде изграђен наредне године.

Scroll to Top