Живановић: На изборе излазимо поносни и на људе и на постигнуте резултате

ИНЂИЈА, 19. април 2024 – Група грађана „Инђија и ти“ изаћи ће на предстојеће локалне изборе, најављене за 2. јун, уз слоган „Сви заједно“. Представник Групе грађана „Инђија и ти“ Живан Живановић изјавио је за портал ИН Медија да о детаљима око формата у ком ће на изборима учествовати и ко ће бити носилац или носитељка листе још увек није одлучивано.

– Група грађана „Инђија и ти“ је 26. јануара на састанку у Проширеном саставу одлучила са 233 гласа „за“, без уздржаних и гласова против, да изађе на локалне изборе када они буду расписани и уз слоган „Сви заједно“. О формату у којем ћемо изаћи на изборе и о томе ко ће бити носилац или носитељка листе још нисмо разговарали и то ће тек бити тема. За то је још рано. У сваком случају, на изборе излазимо поносни и на људе и на резултате који су постигнути – истакао је Живановић.

У оквиру кампање за локалне изборе ГГ „Инђија и ти“ ће представити шта је урађено у протекле четири године и шта је план како би се осигурао једнако добар живот за грађане из центра Инђије и оне који живе у насељеним местима.

– Нама су сви једнако важни, показали смо бригу за све и били смо ту за њих протекле четири године – наводи Живановић у изјави за ИН Медија.

Он истиче да ову групу грађана не дефинише висока политика и пуно приче, него фокус на конкретне резултате, те да су уверени да ће грађани то ценити на изборима.

Scroll to Top