Група грађана „Инђија и ти“ синоћ предала потписе подршке грађана за учешће на локалним изборима

ИНЂИЈА, 29. април 2024 – Група грађана „Инђија и ти“ прикупила је јуче и предала Изборној комисији општине Инђија потписе подршке 619 бирача за учешће на предстојећим локалним изборима 2. јуна.

Прикупљање потписа подршке листи ГРУПА ГРАЂАНА „ИНЂИЈА И ТИ“ – СВИ ЗАЈЕДНО за учешће на изборима за Скупштину општине почело је од 8 часова ујутру у нашим просторијама у Улици Српскоцрквена бр. 1, али и у Марадику у Дому културе. Прикупљање потписа је трајало до 18 часова, а комплетна документација Општинској изборној комисији предата је синоћ у 21.30 часова.

– Група грађана „Инђија и ти“ окупља добре људе и добре комшије различитих узраста. Од оних тек пунолетних, до оних који имају пунолетне унуке. Међу нама има људи из свих насељених места инђијске општине. Имамо и лекара, и адвоката, и кафеџија, пољопривредника, пчелара, винара, занатлија, радника, пензионера и студената. Све су то добри људи, добри домаћини и добра деца. То се види и по подршци листи и по саставу кандидата и кандидаткиња за одборнике и одборнице. Поносни смо на све њих, а прва је, наравно наша др Милица Калинић – рекао је том приликом члан Ужег тима Групе грађана „Инђија и ти“ Живан Живановић.

Милица Калинић је указала да су одзив грађана и атмосфера при прикупљању потписа били сјајни.

– Још једном смо показали шта све можемо када се ангажујемо сви заједно! Сада очекујемо да, ако не буде имала замерки, Општинска изборна комисија ту листу потврди и да наша листа заузме број два на изборном листићу – закључила је она.

Scroll to Top