„Лежећи полицајац“ у Фрушкогорској улици ће добити боље место

ИНЂИЈА, 29. мај 2024 – „Лежећи полицајац“, постављен у Фрушкогорској улици иницијативу Групе грађана „Инђија и ти“, уклоњен је после неколико дана.

– Радост због тога што је наша иницијатива испуњена у тако кратком року након што смо је предали била је кратког даха, јер он није био постављен на добром месту. Свако ко се искрено бори за добробит грађана, ко нешто конкретно предузме и труди се да испуни њихова очекивања, ту радост може да разуме. Исто тако нас је радовало и када смо поправили клупу у Бешки, очистили Јарковачко језеро, поднели иницијативу за враћање геотермалног извора и да даље не набрајам – казао је Живан Живановић, члан Ужег тима Групе грађана „Инђија и ти“, након што се у медијима појавила информација да је овај успоривач брзине уклоњен.

Он је нагласио да неће бити изневерено поверење 134 грађана, потписника иницијативе за поставку тог „лежећег полицајца“.

– Колико смо обавештени, тренутно се ради на томе да се одреди најбоља позиција на којој ће он бити постављен – додао је Живановић.

Scroll to Top