Хвала свима! Са троје одборника радићемо још више за свако место и сваку улицу у нашој општини!

ИНЂИЈА, 5. јун 2024 – Група грађана „Инђија и ти“ захваљује свим грађанима и грађанкама који су изашли на локалне изборе и искористили своје бирачко право, а посебно смо захвални свима који су подржали нашу изборну листу.

Са освојена три одборничка мандата, трудићемо се и радити сви заједно још јаче за свако место, сваку улицу и сваки крај наше општине. За свако дрво, клупу, километар инфраструктуре. Оправдаћемо поверење које нам је дато.

У изборе смо ушли чиста срца са постигнутим резултатима и одлучни да се не бавимо негативном кампањом и не нападамо друге листе. И остали смо при тој одлуци, упркос томе што смо трпели нападе појединих присталица листе „Грађанин ИН“, нарочито на друштвеним мрежама.

И пред прошле изборе смо рекли, и остајемо при томе, да не желимо да учествујемо у нападима, острашћеним политичким расправама, спекулацијама на Фејсбуку, свађама и поларизацијама.

Искрено верујемо да расправе и препуцавања подстичу део бирача да на изборе не изађу.

Са друге стране, и пре четири године смо поручивали да је Инђији потребан један партнерски однос власти и опозиције, уз критику, али без пуке острашћености и препуцавања. То мислимо и данас.

Пред нама је четири године рада. И свим политичким чиниоцима, било да буду у власти, или у опозицији, желимо пуно успеха.

Живан Живановић
Члан Ужег тима
Групе грађана „Инђија и ти“

Scroll to Top